Uit ons Gastenboek

 

*29 juli

Lang naar uitgekeken
A
l zoveel positiefs gehoord

Proper appartementje met zalig terras onder de druiven
E
cht warme ontvangst door Karel en Julienne
T
ijd voor een frisse duik in het zwembad
I
nformatie genoeg over wat je hier beleven kan
T
ips brengen je op plaatsjes waar je anders niet komt
E
n we kennen nu de beste restaurantjes uit de buurt

Proeven van verse vijgen uit de tuin
R
it met de jeep... onvergetelijk mooi
O
ntbijt in de bergen
V
entoux verkennen met de auto (volgende keer met de fiets?)
E
n terugkeren langs de prachtige Gorges de la Nesque
N
aar de marktjes in de buurt
C
harmante dorpjes ontdekken
E
n nog zoveel tijd tekort...

We hebben hier een prachtige vakantie gehad en komen graag nog eens terug om nog meer van al dat moois en lekkers te ontdekken.
Karel en Julienne, bedankt voor alle goede zorgen, en de vele leuke tips, het geweldige "gidswerk", voor zoveel warmte ... Jullie doen dat super hier.

Janau, Diete, An en Michel

 

*8 augustus

Liefste Karel en Julienne

We hebben weer een TOP-vakantie achter de rug (buiten de botsing dan)!
Jammer dat het er weer op zit, maar we kijken al met veel goesting naar volgend jaar! Bedankt voor de goede zorgen, de toffe jeeprit en de gezellige babbels...

Wij geven jullie
* voor hygiëne een 10/10
* voor activiteit een 10/10
* voor gastvrijheid een 10/10
* voor aperitief een 10/10
* voor sfeer en gezelligheid een 10/10

        S U P E R

Vele lieve groetjes van Jens en Jasmine

 

* 18 augustus

Moe moe en Vovo

na 10 jaar hier te komen is het nog steeds even plezant en gezellig... Dit jaar hebben we ook weer super weer gehad. We kijken weeral uit naar volgend jaar en we zijn benieuwd of Jan zijn belofte "de Mont Ventoux opwandelen" na gaat komen.
Dikke kussen van Jan Sofie en Aurélie

 

*3 september

Julienne en Karel

We hebben (weer) een aangename week mogen beleven in Villedieu. Rust, kalmte en een babbel zijn voor ons de ideale ingrediënten. We hebben zelf heel wat km's afgebold en vele wegeltjes en dorpjes verkend.
Dit jaar heeft Karel zichzelf overtroffen met de pic-nic-rit in ruw stenig  terrein. Ik heb 2x gedacht "nu blijven we stilstaan op de trekhaak" maar het geluk zat mee en we zijn niet moeten uitstappen.
Dank u voor de goede zorgen. We reserveren alvast voor 2016 terug in Villedieu, maar dan met de hele familie.

Reinild en Luc uit Beerse

 

*19 september

Karel en Jullienne

Hoe snel kan een week voorbij zijn. Het lijkt nog maar gisteren dat we hier toekwamen en nu ben ik al in het gastenboek aan het schijven.
Het was weer een week gevuld met uitstapjes, lekker eten en nieuwe ontdekkingen. De leuke avonden met jullie en de andere gasten, Walter en Nora, zullen we nooit vergeten. De wereldproblemen waren nooit zo snel opgelost.
We komen dus terug. Twee weken dit keer. Dan hebben we wat meer tijd om te genieten van dit prachtige verblijf en de omgeving.

Reinilde en Rob

 

* 22 augustus

Beste Karel en Julienne

Een pracht van een vakantie beleefd. Genieten als god in Frankrijk is hier zeker van toepassing.
De jeeptocht was fantastisch en super gezellig.
Jullie zij een infobureel op zich. Waarvoor dank.
We komen zeker terug om de mooie streek verder te verkenne.
wij wensen jullie succes met alles wat je deot.

Marc en Liliane

 

*19 september

Beste Julienne en Karel

We waren hier nu reeds voor de zesde keer. Dit jaar was het zelfs de tweede keer. Het is steeds een heerlijk terugkomen in een heerlijke streek maar vooral terugkomen bij twee toffe mensen.
We hebben, zoals steeds, heel erg genoten van ons verblijf. De daguitstap was weeral een hoogtepunt. De "avondbabbels" waren weer leuk en gezellig, kortom het was heerlijk toeven bij jullie in "La douce France"!
Bij leven en welzijn komen we volgend jaar terug, maar dan voor drie weken.

Nora en Walter

 

*16 mei

Karel en Julienne

We mochten dit vakantieseizoen hier inzetten met prachtig weer. We hebben ons hier geweldig geamuseerd. Jullie warme onthaal en gastvrijheid maakten deze vakantie onvergetelijk. Jullie toonden ons prachtige plekjes die we zelf nooit hadden ontdekt. Het was een heerlijke brunch waar we niets tekort kwamen. De onverwachte herders maakten het nog authentieker.
Ook het gezellige dorpspleintje zal ons bijblijven. We genoten er van het lekkere eten en de gezellige sfeer.
Bedankt voor alles

De zusjes: Elly Ria Diane Greet
 

 *17 mei

Beste Karel en Julienne


-We hebben van alles genoten, van A tot Z.
-Aangenaam gezelschap
-Bijzonder goed logement
-Curiosa op de markt
-Deugddoende rust
-Ervaren gastvrouw en gastheer
-Fantastische omgeving
-Geweldig mooie stadjes
-Hemels eten
-Indrukwekkende bergen
-Jeepuitststap in Suzuki
-Klimmen in de Dentelles
-Lessen in kruiden
-Megabangelijke afgronden
-Niet moeten koken
-O! die mistral
-Pic-nic met spek en eieren
-Raar taaltje van Rik en Lut
-Smalle straatjes
-Tijd genoeg
-Unieke uitzichten
-Veel terrasjes
-Weetjes uit de natuur
-(N)X - te kort
-Zalig

             Bedankt

             Philip van Hove en Lydia van den Heuvel

 

 

* 22 februari

Dank zij onze zoon , Werner, waren we nog eens op verlof in de Provence . We waren te gast in La Petite Provence in Villedieu bij Karel en Julienne Huybs.

Volgens Werner en zijn vrouw Kaat , een schitterend vakantiehuis in een prachtige streek met vooral een fijne gastvrouw en een toffe gastheer .

Tijdens onze verlofweek zouden we vergast worden op een daguitstap .Het zou een onvergetelijke dag worden, zo zeiden Kaat en Werner .

En eindelijk was het de D-day: donderdag 28 juli. Het was een prachtige dag met een stralende zon in groot ornaat .De jeep stond reeds klaar , een grote picknickmand was achteraan gemonteerd . Wat lekkers zou daar inzitten? 

Even voor 10 uur in de stralende morgen, stapten we in . Vooraan de gids en chauffeur, Karel , met naast hem zijn echtgenote, Julienne .Vervolgens Nora , mijn echtgenote en Mick , de moeder van Kaat . Tenslotte op de laatste maar verhoogde rij René, de vader van Kaat en ik . We hadden vanop die troon een prachtig en open zicht over het zonovergoten en glooiend landschap .

Toen vertrokken we voor een inderdaad onvergetelijke dagtrip . Onze gids, Karel, was niet alleen een heel goede chauffeur maar ook een grote kenner van de natuur en de geschiedenis van de streek .

Vanuit Villedieu reden we op een gezapig tempo naar Mérindol les Oliviers .Karel wees ons moerbeibomen aan, we zagen een bijeneter, mooi gekleurd, op een draad zitten. ( Een bijeneter is groter dan een ijsvogel en nestelt in holen in de kant ). We reden voorbij een garage die zo uit een film van Fernandel of Louis de  Funes zou zijn kunnen geplukt . We ....  Voor het vervolg...  kom je gewoon bij ons op vakantie!

 

* 21 september

Beste Karel en Julienne

Het zit er helaas alweer op. Voor ons was het deze keer een beetje uitblazen en we hebben er werkelijk van genoten. We hebben nog voldoende zonnestralen gekregen om er weer volledig in te vliegen. De kindjes hebben het ook weer super gehad. De jeeptocht en zwemmen in het zwembad behoorde voor hun tot de absolute hoogtepunten. Het was weer geweldig, en de locatie waar jullie zitten met het gezellige dorpje en pleintje is echt uniek. We gaan zeker de vrije data in het oog houden, zodat we zeker nog eens kunnen terugkeren naar Villedieu.        

Tot binnenkort in Beerse, en geniet van jullie laatste week.

Dikke groeten Fam Swaegers - Van Dingenen

Steven, Mandy, Lieve en Lore

Willy en Maria

 

*14 september

Liefste Julienne en Karel

Wat een week! We zijn met de regen hier aangekomen, maar daar is het gelukkig bij gebleven. Vanaf dag 1 was het (weer) genieten en zelfs nu bij ons laatste ontbijt genieten we er nog van! En vooral van de laatste zonnestralen want in België is het nu niet zo goed...
Bedankt voor de gastvrijheid en het verblijf dat piccobello in orde was! Het tochtje met het beruchte jeepke was (weer) geweldig en de landschappen die ons voorbij gingen waren prachtig. Kortom, het was hier geweldig. En zo ging de week ook veel te snel voorbij, want er is hier nog zoveel te zien! Met andere woorden,... hopelijk komt er nog eens een vervolg op dit 'tekstje' en zien we jullie hier later nog eens terug! Bij deze zeggen we geen vaarwel, maar tot ziens! En is het niet direct hier en Villedieu dan is het in België of waar dan ook!

Lieve groetjes en dikke knuffels

Christel, Eef en Kurt

 

*14 september

Beste Julienne en Karel

We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut van ons eerste verblijf hier bij jullie! Ook van onze buren hebben we genoten, vooral bij hun beklimming van de Mont Ventoux!

Tot ziens, waar dan ook.

Dikke knuffels

Annemie en Bruno

 

*6 september

Beste Julienne en Karel

 

Bedankt voor jullie gastvrijheid die ge mij gegeven hebt gedurende een week. Zo een vakantie heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb op een week ongelooflijk veel kunnen zienop plaatsen waar ge nooit zou kunnen  komen. Hoe vindt Karel die mooie plekjes toch, Julienne zo een vrouw vol warmte dat ge uitstraalt. Als ik de kans krijg om terug te komen zal ik deze zeker grijpen. Het was zeker de moeite. Ik heb natuurlijk van het aanbod kunnen gebruik maken en heb er nog geen ogenblik spijt van gehad.

Christin

 

* 6 september

Beste Karel en Julienne

Oh, wat hebben we genoten van deze week. Amaai, wat een mooie ritten en prachtige uitzichten en karakteristieke dorpjes waar je ons naartoe bracht in je jeep zonder G.P.S.

Hartelijk dank voor deze unieke vakantie en jullie fijne gastvrijheid. We komen zeker nog eens terug.

Jef en Elvire

 

*30 augustus

Beste Karel en Julienne

We hebben heel lang afgeteld, wat moesten we verwachten? Niets dan goeds hadden we gehoord! En... allemaal waar!!! Zalig gewoon. Wij rust, kindjes rust, gewoon... VAKANTIE! Heel de week stonden jullie klaar om ons te helpen, raad te geven om uitstappen te maken, gewoon ook het gezelschap! Zalig verblijf, heerlijk zwembad, mooie kruidentuin! Ons Nel kent er nu alles van! Vraag maar maar het verschil tussen Rozemarijn en Thijm. En dan  de lang verwachte 'jeepsafari'! Ons meisjes waren in hun nopjes! Een heerlijke brunch met brubbels, lekkere eitjes, manman, wat hebben we gesmuld! Twee weken lijkt misschien lang, maar toch hebben we nog niet alles gezien! Vandaar dat we volgend jaar nog eens terugkomen voor een vakantie vol rust, wijn en lekker eten! Oh ja, die looproute die Karel me getoond heeft is zeker een aanrader en nodig om de vakantiekilo's onder bedwang te houden! Nog vele dikke knuffels van ons allemaal! En Karel heeft er weer een nieuwe beste vriendin bij, ons Nelleke en Diete brengt volgend jaar nog meer boeken mee.

Veel liefs  Ans Dirk Nel en Diete

 

*23 september

Beste Karel en Julienne

 

Voor ons was het weer thuiskomen in dat stukje Provence waar we al 10 jaar komen. Voor ons de eerste maal een nieuw adresje. Voor ons direct een nieuw nestje! Een warm onthaal op zijn best! Allemaal aangename gasten en vooral de uitstap met Julia en René was dolle pret. Karel loodste ons als een ervaren piloot door het mooie gebergte van deze streek. Met Julienne als copiloot en gastvrouw van dienst! Karel ontpopt zich van piloot tot chefkok, pannen met eieren en spek tot iedereen ontploft!

Jullie hebben een heel gezellig huis met alle accomodatie zoals thuis! We hebben er erg van genoten, een adres om zeker terug te komen! Als we hier volgende zomer met heel de fam Van Loon zijn, springen we zeker eens binnen om dag te zeggen. Wij wensen jullie nog veel mooie jaren maar ook met jullie kinderen en kleinkinderen en de nieuwe telg op komst want dat is het allerbelangrijkste om gelukkig te zijn.

Heel hartelijk

Patricia en Paul van Loon - Schiltz

 

*23 september

Karel en Julienne

Ik ben geen notaris en kan moeilijk de juiste woorden vinden. Een geweldige, geruststellende ontvangst, waardoor we ons onmiddellijk thuisvoelden. Het klikte ook heel goed met de ander gasten. Eén van de hoogtepunten was zeker de uitstap met jullie en de bijbehorende pic nic. Wees gerust Karel, ik was niet bang en en voelde me zeker niet onveilig, maar ik rijdt altijd zelf en nu deed ik dat ook achter uw rug. We hebben wel gezien dat rally een passie is voor u. Julienne, in de keuken vindt u nog een cadeautje, u bent een geweldige lieve gastvrouw. Dank u voor de goede zorgen. Wij danken u uit het diepst van ons hart en wensen u nog een lang en gelukkig leven en de Provence.

Julia en René Van Opstal

 

*14 augustus

Lieve moemoe en vovo  Karel en Julienne

Elk jaar kijken wij uit naar onze twee weken bij moemoe en vovo in Villedieu... Twee weken genieten van het mooie weer, het lekkere eten, het gezellige dorpspleintje en vooral de goede zorgen van "ons moemoe en vovo"! Ook deze twee weken, die altijd voorbij vliegen, hebben we weer met volle teugen genoten. De jeeptochtjes, de antiekmarktjes, de pic nic, de tappas, de gezellige dorpjes, ... wat hebben we weer fijne dingen gedaan en mooie plekjes gezien! Wij kijken nu al uit naar augustus 2014... hopelijk zien jullie die twee "drukke" weken met ons ook nog zitten!!

Dank je wel voor alles Michiel en Charlotte, Jan,Sofie en Aurélie, Lorien en Ciel Bart, Elke, Senne, Brent en ??

 

*2 augustus

Beste Karel en Julienne

Waar we een hele tijd naar uitgekeken hebben is weeral voorbij. Wij hebben er van genoten, maar met de ganse kroost erbij was het toch wel wat anders dan de vorige jaren. Alleszins bedankt voor de gulle ontvangst, en tot de volgende keer!

May en Frans, Ilse, Gert en Edith en Rens, Benny en Sofie en Jenthel, Charlotte, Annelien en Mathijs

 

*26 juli

Karel en Julienne

Toen we hier 14 dagen geleden aankwamen, voelden we ons na vijf minuten alweer thuis. Dat komt niet alleen door het mooie weer en de mooie locatie, maar vooral door jullie gastvrijheid. En daarom tellen we nu al af naar volgend jaar. Bedankt voor de fijne vakantie.

Eric en Karine Gys

 

*27 juli

Beste Karel en Julienne

Niet goed wetende wat te verwachten, vertrokken we richting Villedieu. Hier aangekomen werden we aangenaam verrast door de gastvrijen ontvangst, de rustgevende omgeving en de fijne sfeer. Eén van de hoogtepunten van onze vakantie was de fantastische jeep-tocht doorheen de omgeving en natuur, met het geweldige ontbijt.

Bedankt voor de fijne week

Groetjes   Jonas en Inge

 

*27 juli

Karel & Julienne

Een jaartje later en het kriebelde weer om naar Villedieu te komen, de zon, de rust, het uitzicht, de gezelligheid, de mensen... Superleuk was het om hier weer aan te komen. Een dorpje zoals dit, het is er eentje uit de duizend. We hebben er weer enorm van genoten en we zijn blij dat Karel zich volledig heeft kunnen uitleven tijdens het ontdekken van nieuwe wegeltjes met de jeep.

Dankjewel voor een heerlijke week. Het ga jullie goed.

Annelies en Jeroen

 

*20 juli

Het doet weer zeer dat we dit paradijsje weer achterlaten, maar we hebben weer suuuupperr genoten!!! Julienne, volgende keer gaan we eens tijd nemen om te schilderen he? Heel heel veel dank voor de fijne gastvrijheid!!

Tot gauw; Dikke knuffel van Fons en Annemie-ke

 

*20 juli

Vakantie in Villedieu. Even weg van de snelweg. Tijd om te parkeren in de zon. Genieten van de Provence, de natuur, fijne mensen en de zalige rust va Villedieu. Een rijke en mooie ervaring. We zeggen zeker niet adieu maar tot ziens, wie weet wanneer...

Lieve groetjes  Luc en Jeanine Goossens - Bellens

 

*12 juli

Julienne en Karel

 

Onze drie weken in Villedieu zitten er weeral op. We hebben opnieuw mogen genieten van jullie gastvrijheid en diepe vriendschap. Het doet deugd om hier de oude bekenden weer terug te zien, en nieuwe vrienden te maken. De uitstapjes en eetfestijnen behoren tot de traditie, en 's avonds is het absoluut noodzakelijk om levenservaring en goede raad uit te wisselen tussen pot en pint of bij het fruitsap van de cave.

Bedankt voor alles en volgend jaar zijn wij er weer. Bedankt ook voor het aanbod langer te blijven, maar helaas is de geur van de stal te sterk om er aan te weerstaan.

Groetjes en tot mails of ziens in Beerse. Jullie hebben nog iets te goed van ons.

Jef en Nicole

 

*12 juli

Bedankt dat we door jullie de echte Provence hebben mogen leren kennen! De vriendelijkheid en de gastvrijheid waarmee we hier werden ontvangen was hartverwarmend. 's Morgens genieten van het ontbijt op "ons" terras met de sjerpende krekels rondom ons, luieren aan het zwembad, toeren in de prachtige streek en 's avonds met z'n allen gezellig eten op 't mooie marktpleintje van Villedieu en als afsluiter met allemaal nog blijven plakken op 't terras waar de cuvé des Templiers zijn werk deed. We hebben er goed van geslapen... Hoogtepunt was de jeeptocht in de bergen, zeer spannend en spectaculair, maar de stuurmanskunst van Karel is onevenaarbaar, hij kent de weg met zijn ogen dicht! Tussendoor schudde Karel en Julienne nog een brunch uit hun mouwen om van te snoepen. Onvergetelijk. Maar ja, een week duurt nooit lang als het plezant is en in 't fijne gezelschap van toffe mensen zoals Jef en Nicole, Fons en Annemie en Karel en Julienne.

Bedankt voor deze fijne week, geniet er allen nog goed van! Tot ziens.

René en Carine

 

*5 juni

Na veertien dagen fietsen in Bourgogne (het was er koud) voelden we de behoefte om de zon op te gaan zoeken meer zuidelijk. Daarbij dachten we onmiddellijk aan Villedieu, ons nog bekend van een vorige vakantie. We hadden geluk want net die week was er nog een studio vrij bij Karel en Julienne. Op plaatsen waar het goed is komen we graag terug! Dank u wel, we hebben er weer van genoten

Mil en Hild

 

*5 juli

Julienne en Karel

Jullie gastvrijheid. We hebben hier weeral goed kunnen genieten van de rust, de mooie omgeving en vooral het "welkom" en "thuisgevoel". Geniet nog, samen met jullie andere gasten en familie van jullie verblijf.

May en Jan

 

*8 juni

Omdat jullie ook een weekje met vakantie wilden, konden we dit jaar slechts even van jullie gezelschap genieten. Even maar, maar niettemin volop. Zo werd zondagavond een topavond. Eerst samen met de hele bende pizza's eten en daarna annimatie op het terras van lotissement le Connier 9. Karel toonde ons heel wat mooie foto's van Villedieu en omgeving in albums of op i-pad. En met Karels i-pad poesje wilde iedereen wel spelen. Terwijl schudde hij de ene na de andere mop uit zijn mouw over Lada's, kruiswoordraadsels, enz. Ook Julienne lachte net als ons een kriek en waarschijnlijk hoorde ze die moppen niet voor het eerst. Fijn dat 8 mensen die toevallig samen zijn, door jullie zo onthaald en in de watten gelegd worden. Ook na jullie vertrek zijn we 's avonds gezellig bij elkaar gaan zitten om te babbelen en naar 'Vive le vélo' te kijken. 't Was dus weer een aangenaam verblijf bij jullie en waarschijnlijk ook niet het laatste.

Bedankt dat we steeds welkom zijn

Marleen en Herman

 

*29 juni

Liefste vovo en moemoe Mitsubishi

Elk jaar dat ik kom word ik groter en slimmer (en waarschijnlijk word ik later even knap als mijn papa), maar jullie groeien precies niet meer... raar he. Het was weeral geweldig leuk, vooral de eerste week, want toen was het lekker warm, echt zwembroekenweer. Ons mama was natuurlijk de pomp voor mijn bootje weer vergeten (en voor de luchtmatras) maar gelukkig heeft onze papa grote longen. Ik heb met Karel weer veel leuke ritjes gemaakt in het jeepke, bergop, bergaf, over de rotsen, door de plassen, door het riviertje, omdraaien en weer door het riviertje, nog eens omdraaien en nog eens door het riviertje... krak, boem, oei wat drijft daar in het water... is dat onze knalpot? Geen erg, vovo Mitsubishi lost dit zonder problemen op.  Karel had voor onze papa een grote bijl gekocht om ons mama te helpen (denk ik toch). Hij mocht daarmee vanachter in de tuin wat blokjes hout in 2 of 4 gaan kappen en dan liep 'em niet in de weg in de keuken. En hij deed dat nog eens graag ook. En zo was na 2 weken iedereen weeral uitgerust en tevree. Volgend jaar komen we weer terug, voor de zesde keer, hopelijk met hetzelfde of nog beter weer.

Tot volgende keer en bedankt

Rik, Jef, Peter en Leen Vervoort - Blokhuys

 

*29 juni

Karel en Julienne

Twee weken bij jullie op vakantie komen is de beste remedie die een dokter kan voorschrijven om volledig te bekomen van een hectisch leven. Steeds weer blijven jullie ons verbazen. De ontvangst, de tocht met de jeep en vooral jullie warmte heeft ons weeral deugt gedaan. En Karel, als ik volgend jaar mijn kliefhamer moet meebrengen laat maar iets weten.

Nogmaals van harte voor deze twee prachtige weken.

René en Miek

 

*20juni

Karel en Julienne

Het was een leuke vakantie maar allen wat te kort. We hebben genoten van je gastvrijheid en de leuke uitstap met jullie jeep. Het weer was super en prachtig warm en de omgeving super gezellig en leuk. We zullen deze vakantie niet snel vergeten.

De groetjes van Guy en Marie-Claude

 

*14 juni

Karel en Julienne

- Weer was het super tof. - Jullie zij verrassend en innemend. - Hier voelen we ons 100% thuis. - Dit is niet op reis gaan, dit is vakantie. - Doen wat goed voelt en ongedwongen. - Jullie vallen nooit in herhaling. - De week was te kort! Maar zal ons nog lang bijblijven. - Het weer zat mee maar nog veel meer jullie zorg voor ons. - Plezante trip en boeiend. - Hier was het een plezante boel.

Tot ziens!!  Leo en Marthe

 

*14 juni

Op verlof gaan bij Karel en Julienne is als thuiskomen bij hartelijke, leuke mensen. Ook dit jaar en nu reeds voor de derde keer, mochten we genieten van de joviale en deugddoende gezelligheid van een ongeëvenaard koppel. Het weer was prachtig, we waanden ons als in hoogzomer zoals in onze jeugd. De dagtrip was, zoals altijd onvergetelijk en de bbq als afsluiter was de kers op de taart. Ook onze reisgezellen deze week, Leo en Mart, waren heerlijke mensen in een land van de glimlach.

Mogen we nog vele jaren genieten en dromen van die mooie dagen bij Julienne en Karel

Dank, dank,...   Nora en Walter

 

*8 juni

Beste Karel en Lieve Julienne

Dit is weer een week geweest, die veel te vlug voorbij is gegaan. Heel mooi weer en een stralend blauwe hemel, net zoals wij het besteld hadden, dank zij jullie twee! Mooie en minder mooi herinneringen opgehaald. Toch een prachtige week beleefd. Wij wensen jullie gemoedsrust en nog vele gelukkige dagen!!

Swat, Ria, Rob en Reinilde

 

*1 mei

Beste Julienne en Karel

Wij mochten letterlijk en figuurlijk het seizoen openen. Ons doel was een viertal nachten " er even tussenuit". Uiteindelijk zijn het er vijf geworden. Dank u voor de gezelligheid, fijne ontvangst, goede tips en een "onvergetelijke 4x4 rit na de regenval begin mei. We hopen nog eens te kunnen terugkomen en wensen jullie beiden nog een goede gezondheid volgende jaren.

Renild & Luc uit Beerse 

 

                                       

 

 

 

 


 

*