Goed om Weten

Logement

U kan verblijven in een appartement voor 4 personen, een kamer voor 2 personen en/of een studio voor 2 personen. Alle voorzien van een eigen keukentje, badkamer en WC. U kan ook samenvoegen.

U kan op uw vakantieadres gratis onze WIFI gebruiken. Vraag even het paswoord.

Genieten en zonnen kan op uw eigen afgeschermd terras, de Place des Amoureux of aan het zwembad.

Een juiste beschrijving van de verblijfsmogelijkheden vindt u bij “Kalender en Prijzen”

Goed om weten

* Als uw GPS ons adres niet herkent, kan u ook onze coördinaten gebruiken, deze zijn de volgende: N 44° 17' 9.0", E 5° 2' 9.0" u staat dan op enkele meters van onze poort.

* Uw vakantieadres is 1030 kilometer rijden vanuit Turnhout.

* Uw verblijf is gelegen aan de rand van het dorpje (500 inw), maar op slecht 350m van het zeer mooie en gezellige marktpleintje. U vindt er een buurtwinkeltje. Er is ook een café waar u tappas kan eten, en twee restaurants. Het dichts bijgelegen stadje is Vaison la Romaine. Hier vindt u alles, grootwarenhuizen, post en bankkantoren, veel restaurantjes en winkeltjes.

* Provencaalse markten: Dinsdagvoormiddag in Vaison la Romaine op 7km
  Woensdagvoormiddag in Buis les Baronnies op 30km
  Donderdagvoormiddag in Nyons op 13km

* De weersvoorspelling voor de komende 15 dagen in Villedieu: Klik Hier

* Een goede wegenkaart van de streek is de gele Michelinkaart  met het nummer 332

* Omdat wij u niet in werkkledij, en in kamers die gepoetst worden willen ontvangen, blijft de toegangspoort gesloten tot 16u30. Het is dus pas vanaf 16u30 dat wij u met open armen ontvangen en u een welkomsdrink aanbieden. Indien u voor 16u30 aankomt kan u steeds terecht op het gezellige marktpleintje van Villedieu (gelegen op 350m van onze poort) voor een drankje en een hapje.